Webcam Modell

Webcam Modell

White Lion Budapest

Ha unod az üres ígéreteket jelentkezz WL Exclusive performernek és vigyél haza havi legalább 1.000.000. Ft-ot FIXEN! Nem olvastad félre. A WL Exclusive programban résztvevő performerek havi fix 1.000.000. Ft fizetést plusz bónuszt kapnak, profi technológiát, managementet, fotózásokat és speciális oktatást. Fontos a kisugárzás és motiváltság. Ha elmúltál 18 éves jelentkezz! 30 év felett, 40 év felett, és páros kategóriákban is kifejezetten várunk jelentkezéseket!
Legyél a White Lion Budapest adult streaming stúdió csapatának tagja! Ne azon aggódj, hogy mit gondolnak mások! Robotolás és anyagi gondok helyett táncolj, flörtölj, ismerkedj a kamera előtt. Lehet hogy hallottál már ezer pletykát, vagy akár próbáltad is, de rossz tapasztalatod volt. Adj nekünk egy esélyt és megmutatjuk az utat az anyagi szabadsághoz.
A White Lion Medianál felépíthetsz egy jövedelmező modell karriert. Kialakítjuk a Számodra legjobb koncepciót, megtaláljuk azt a bizonyos pluszt, amivel már a kezdettől magasan az átlag felett keresel majd! 18 éves kortól várjuk a jelentkezésedet, felső korhatár nincsen.